ForældreforeningenForældreforening er en frivillig forening under Tommerup Håndboldklub, som drives af en bestyrelse bestående af forældre til spillere i børne- og ungdomsrækkerne (Trille/Trolle-U17). 

 

Formål

Det overordnede formål med forældreforeningen er at give økonomisk støtte til både sportslige og sociale arrangementer, som arrangeres for at styrke sammenholdet på de enkelte hold – såvel som på klubniveau.

Forældreforeningen har f.eks. givet økonomisk støtte til:

 

Stævnedeltagelse

  • Blå weekend (årlige klubtur)
  • Sæson afslutningsfesten
  • Fællesspisning efter træning
  • Tilskud til klubtøj


Derudover har forældreforeningen også arrangeret gratis kage-kaffe events i klublokale i forbindelse med hjemmekampe. Støtte kan søges ved brug af Ansøgningsskema THK’s forældreforening, som findes herunder.

 

Hvordan tjener vi penge?

For at vi kan være ’de glade givere’ og uddele penge til de mange gode arrangementer for ungdommen, er det også nødvendigt at tjene penge. Vi har to primære indtjeningskilder:

 

1) Salg af julekalender

2) Det årlige håndholdstævne SNE-CUP

 

I løbet af november måned får alle ungdomsspillere udleveret 10 stk. THK-julekalendere som de bliver bedt om at sælge i deres netværk til familie, venner m.m. 

 

SNE-CUP afvikles over 3 dage fra 28.- 30. december hvor op mod ca. 1.000 ungdomsspillere (U11-U13-U15) fra hele landet deltager. Forældreforeningens primære opgave er at stå for indkøb og forplejning til de spillere, som overnatter. For at stævnet kan blive en succes, har vi brug for en frivillig hånd fra jer forældre. Vi håber, at I hver især har lyst til at investere 3-5 timers frivilligt arbejde i at få afviklet stævnet så godt som muligt, så vores unge spillere kan få et fantastisk og uforglemmeligt stævne.

 

Andre arrangementer?

Har du/I en god idé til et kommende arrangement, så kontakt os gerne. Vi hjælper gerne med at få idéen omsat til handling – til glæde og gavn for vores ungdomsspillere.

 

Mange hilsner

Forældreforening


Hent Ansøgningsskema THKs Forældreforening sæsonen 24/25

Formand:

Carina Ørts Christensen

mail: [email protected]


Kasserer:

Winnie Hedevang Olesen

mail: [email protected]