VGIF CUP 2013 – U12 drenge

Webmaster 10. april 2013 0

Fra d. 5. til 7. april var U12 drenge til håndboldstævne i Vissenbjerg.
Turen var tænkt som en afslutning på en god lang sæson.

Socialt samvær og hygge var i højsædet kombineret med en masse håndbold weekenden over.
2. holdet var kommet noget i “menneskehænder” håndboldmæssigt hvor deres indledende pulje bød på vanskelige modstandere. 2. holdet kæmpede dog bravt og lod bestemt ikke modstanderne komme sovende til deres sejre. Lørdag eftermiddag var 2. holdet kommet i en ny 3 holdspulje hvor jævnbyrdigheden var større. Et knebet nederlag men vigtigst af alt en flot sejr som bestemt var fortjent og gav lidt moral efter den lidt hårde indledende pulje.
1. holdet formåede at spille noget af det bedste i år. For hver kamp blev spillet bedre og fighterånden var stor fra start til slut. Alle kampe i den indledende pulje blev vundet og dermed ventede et vanskeligere A-slutspil. Også her præsterede drengene fantastisk og denne pulje blev ligeledes vundet. Efter en virkelig imponerede semifinale, hvor det meste gik op i en højere enhed ventede finalen søndag eftermiddag mod Kibæk. Kampen var tæt og kunne have endt med sejr til begge hold, men Kibæk trak (desværre….) fra de sidste 5 min. og vandt finalen. Drengene var lidt skuffede efter finalen, men jeg håber at denne nu har lagt sig og at de ser tilbage på VGIF CUP med stor stolthed over en super præstation.
Jeg vil også hermed benytte lejligheden til at sige tak for denne gang i Tommerup HK og specifikt til U12 drengene – I har været vidunderlige at være sammen med og få lov til at træne – TAK……

Christian

Lukket for kommentarer.