U-6 og U-8 stævne i Tommeruphallen

Webmaster 11. oktober 2012 0

Lørdag den 6. oktober blev der afholdt U-6 og U-8 stævne i Tommeruphallen.
Der har været en meget stor tilgang af helt nye håndboldspillere i denne sæson, og der møder 20-25 U-6 spillere op til træning hver lørdag formiddag, inden U-8 spillerne overtager hallen.


Derfor var det også fin timing, at Tommeruphallen lagde gulv årets første stævne, således at de mange nye spillere kunne starte med at spille kampe på hjemmebane.
Tommerup stillede med 3 U-6 hold og 2 U-8 hold. Alle hold, der foruden hold fra THK talte hold fra Haarby, Ebberup, Assens, Salbovad, Nordfyns og Faaborg spillede hver 3 kampe. Der blev spillet på 2 baner, så der var mange i gang samtidig, samtidig med, at der var god opbakning fra sidelinjen.
Alle deltagere, både på de gæstende hold og spillerne fra THK havde en god oplevelse, hvor de sportslige resultater var mindre vigtige, og humøret var højt uanset resultaterne af de i alt 24 kampe.
En stor tak til støtteforeningen, der sørgede for, at det var muligt at købe både mad, drikke og søde sager, samt til de store håndbold piger, der dømte kampene på fornemste vis.
Lørdag 27. oktober er der igen stævne i Tommeruphallen, denne gang er det U-10 holdenes tur.
/Allan

Lukket for kommentarer.