3. div: THK rykker på tredjepladsen med sejr

Webmaster 22. oktober 2013 0

Tommerup tog i en festlig kulisse anden sejr i træk på hjemmebane og avancerer til tredjepladsen i 3. division.

 

 

Som Thors Hammer der gang på gang slår sig tungt ned i Valhals gulvbrædder, trampede et medlevende publikum af ungdomsspillere taktfast de små fusser ned i gulvet med lyd, der blev ved med at give energi til Tommerups førstehold. I det hele taget var kulissen festlig og overordentlig medlevende – dét set i lyset af, at kampen blev spillet en halvsen tirsdag aften, hvor letpåvirkelige sjæle kunne have foretrukket en aften derhjemme på sofaen med Champions League i billedrørskassen.

Men der var alle mulige grunde til at trappe op. Dels virker Hulen til for alvor at blive en uindtagelig højborg med to sejre i træk i Tommerup Hallen. Frederik Larsen var et giftigt gennembrudsvåben og gjorde det gang på gang til en ulykkelig skæbne for den Haderslev-spiller, der fandt sig stående over for den brutale fysik og hurtighed, som Frederik Larsen bringer med sig. I modstandernes mål befandt sig i form af Jannik Bjørn Løkke en for én af Tommerup-spillerne – Stefan Brix – en ganske genkendelig figur. De to er nemlig barndomsvenner fra fælles tid i købstaden Assens. Den duel behøves vel ikke uddybes, for det kan vel ikke overraske, at hjemmebanens mand trak sig gladest ud af den. 

Med sejren tager Tommerup et gevaldigt hop op i tabellen i 3. division og ligger nu på en tredjeplads. De møder søndag bundholdet Tønder på udebane.

Tommerup HK – Team Haderslev KFUM 24-20 (7-6)

Målscorere:

Frederik Larsen 5

Stefan Brix 5

Jan Pedersen 4

Thomas Sandberg 3

Jesper Sandberg 2

Søren Porsmose 2

Andreas Andersen 2

Martin Bro 1

Lukket for kommentarer.