Sæsonafslutning for U-6 & U-8 med medaljer og besøg af Trille & Trolle

Webmaster 22. april 2013 0

80-90 spillere, trænere og forældre sørgede i fællesskab for, at den sidste træning i denne sæson for U-6 & U-8 (lørdag den 13. april) blev både sjov og festlig.

 

 

Efter fælles opvarmning skulle der kæmpes på 3 baner i forskellige konkurrencer og øvelser.

Efter de fysiske strabadser var der hjemmebagte boller og sodavand til alle børnene.

Dagens højdepunkt var indløb til musik, hvor de 2 hold blev ført an af selveste Trille & Trolle (DHF’s officielle maskotter), der havde taget turen til Tommerup, for at assistere trænerne med at dele medaljer ud til alle spillerne.
Som billederne også viser, var den “lokale presse” mødt talstærkt op, for at forevige denne højtidelige begivenhed. Efter medaljeoverrækkelsen var det tid til at få taget de traditionelle holdbilleder sammen med Trille & Trolle.

Med denne både festlige og højtidelige afslutning siger vi tak for sæsonen 2012/2013, samtidig med at vi vil opfordre alle, der kunne have mod på at påtage sig et ansvar som trænerne (med-træner) for U-6, U-10 pige eller U-10 drenge til at kontakte Jette Thomsen (23 64 68 35) hurtigst muligt, da vi ikke vil kunne tilbyde håndbold for disse hold, hvis der ikke er nogen voksen-trænere, der melder sig (der er dygtige hjælpe/ung-trænere til holdene).

Samtidig vil vi også benytte lejligheden til at informere om, at der som led i den almindelige udskiftning i børneudvalget (BU) er brug for, at der er 2 forældre der melder sig til at deltage i dette arbejde, sammen med Jette Thomsen (23 64 68 35) og Allan Andersen (24 28 70 27), der begge kan kontaktes for nærmere information. Kom frisk, der er brug for nogle ekstra hænder, så det fortsat er muligt at lave nogle at de sjove ting (f.eks. hjemmebanestævner for U-6/8/10, besøg af Trille & Trolle, håndboldskole mv.)

/Allan (BU)

 

Lukket for kommentarer.