Nytårshilsen fra formanden

Rikke Simonsen 29. december 2017 0

Kære Alle
Bestyrelsen vil gerne ønske jer alle et godt nytår.

I disse dage viser Tommerup HK igen flaget på allerbedste vis – nemlig Sne-cup 2017 og hvor der igen præsenteres et stævne, som vi kan være meget stolte af.

Endnu et år er gået og med masser af tempo. Her kan nævnes klubtur, brag i hallen, Bierfest i Glamsbjerg, deltagelse i aktivitetsdag i Fyrtårn Tommerup, Idrætspolitisk valgmøde, en masse sociale arrangementer internt på hold og i det store fællesskab

Og på banen……..

Vores ungdomshold og deres dygtige trænere har virkelig leveret gode resultater, som bl.a. har betydet diverse flotte placeringer –   så der er noget at leve op til efter jul. Det er samtidig glædeligt at se, at vi bliver flere og flere på denne front. (og hvor det sportslige og sociale går op i en højere enhed.)

Det er også glædeligt at vores herrer 3 division viser flaget og har på det seneste taget nogle gode point i hulen i en meget tæt række   – så et spændende forår ligger også klar her.

Samtidig har vores øvrige herre og damehold vist stort engagement både på det sportslige plan og det sociale – det er fantastisk at opleve og være en del af.

Vores damer har i fællesskab med Vissenbjerg haft et damehold, som vi er rigtig glade for kunne komme på benene med kort varsel (grundet vores samarbejde i Højfyns regi)

Det er samtidig mega flot, at de med stor vilje, engagement og dygtighed er rykket op i serie 1 her efter jul.   – så kom ned i ”hulen” i det nye år og bak vores piger op.

Jeg vil samtidig også takke for det samarbejde vi har i Højfyns regi (klubberne Aaru

p, Vissenbjerg og Tommerup). Vi har hold fra U14 og op til U18 og hvor der virkelig er vist, at vi 3 klubber her i området har et produkt og hold, som kan være med på højt niveau og samtidig holde og tiltrække spillere – det er rigtigt flot.
Vi glæder os rigtig meget til at se jer i hallerne til alle de fantastiske kampe, som venter os i 2018

Til sidst en stor tak til alle jer, der støtter op om Tommerup Håndboldklub, sponsorerer, forældrer , udvalg og andre frivillige.

Tak til de mange frivillige for jeres mange ulønnede timer igen i 2017. Tak til de mange ungdomstrænere, der arbejder mange timer hver eneste uge med at udvikle morgendagens stjerner. Tak til alle vore spillere og trænere for at repræsentere Tommerup Håndbold flot, rundt omkring. Det er JER der er KLUBBEN.

Først klubben, så holdet og så den enkelte.

Godt nytår

Sonny Christensen/Formand

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.