Kære forældre

Webmaster 21. juni 2013 0

Kære forældre

Som I måske har hørt i radioen og læst på vores hjemmeside, er der store problemer omkring vores muligheder for brug af den nye, fantastiske multihal i Tommerup.
Overordnet drejer det sig om:
1. Hallen skal tilsyneladende stå til rådighed for den ikke-organiserede idræt 6 hverdags aftner om ugen. Derfor kan foreningerne ikke bruge hallen!
2. Vi må ikke bruge harpiks i den nye hal – det betyder, at ingen af vores hold fra U14 og opefter kan bruge hallen! Ligesom der ikke kan arrangeres kvalifikationsstævner m.m.

Vi er rigtig kede af dette – i THK havde vi glædet os til at kunne samle vores hold og med stort fokus på fællesskabet og det sociale i foreningen – samle klubben. At alle hold kunne træne i Tommerup hallerne med alle de muligheder, det ville give os: fx kunne aldersgrupperne træne samtidigt med både drenge og piger, alle seniorhold kunne være en del af træningsfællesskabet, vores nye holdfællesskab Højfyns Håndbold på U16 og U18 kunne tage afsæt i fantastiske fælles faciliteter osv.
Dette er nu alligevel ikke muligt, og derfor er bestyrelsen nu – sammen med de øvrige foreninger – gået til Tommerup Kommune samt lokalpressen: Fyrtårn Tommerup bør lyse for alle – ikke mindst de foreninger, som repræsenterer de daglige brugere.

Vi har brug for jer – og brug for jeres støtte, så vi (fortsat) kan skabe en forening med fokus på fællesskab og socialt liv. Vi vil, at vores børn og unge skal have et sted at komme – hvad enten det er i svømmeklubben, gymnastikforeningen eller i THK. Vi vil kunne tilbyde dem gode rammer med muligheder for at dyrke deres idræt sammen med deres venner.
Og du KAN hjælpe – læserbreve som kan påvirke politikere og relevante beslutningstagere, spørgsmål til hallens bestyrelse, brug af kontakter, som du måske har osv. Vi tager mod det hele – det handler om foreningen – og dermed også dit barn…

Hvis du vil gøre noget – og måske har brug for at vide mere – så kontakt os endelig:

Peter Hingeberg Larsen (formand): tlf. 25232020
Bente Storm: (næstformand) tlf. 50149597
Rikke Lindskov Simonsen: (Teamleder multihallen) tlf. 6171 5069

Lukket for kommentarer.