Holdsamarbejde for U16 og U18

Webmaster 17. april 2013 0

Som i har kunne læse i Lokalavisen, Fyns Stiftstidende m.v. så er Tommerup HK, Vissenbjerg og Årup håndbold klubber indgået et holdsamarbejde for U16 & U 18 drenge og piger.

Se her: http://www.e-pages.dk/lokalavisenassens/158/ – se side 25.

Vi er glade for og stolte over at kunne præsenterer holdsamarbejdet HØJFYN Håndbold (Tommerup HK, VGIF og Årup Boldklub)
Dette initiativ er taget som et forsøg på at fastholde de lokale spillere i lokalområdet, således at de kan medvirke til at styrke håndbolden og blive ved med at spille håndbold.

Klubberne indgår et holdsamarbejde, som gælder for piger og drenge i årgangene U-16 og U18. Vi gør dette for de unge menneskers skyld, da vi mener, det er med til at fastholde og udvikle dem i håndbolden og dermed gavner håndbolden på Højfyn.

Klubberne er enige om, at vi sammen bedre kan give spillerne mulighed for både sjov og seriøs håndbold. På trænersiden kan klubberne også få gavn af samarbejdet, med erfaringsudveksling kan vi højne kvaliteten i træningen.

Klubberne har sammenfaldende værdier og mål for håndbolden. Vi er naboklubber og vi har haft nemt ved at enes om samarbejdsaftalen. Vi kan se fordele for både spillerne og for alle tre klubber. En win-win situation.

Fremtidsperspektivet i dette samarbejde er, at spillerne skal via fælles træning og arrangementer få kendskab til samarbejde. Når spillerne når 7. klasse holder mange unge op med at dyrke sport.
Hvis vi fastholder en stor spillertrup sammen, er der større mulighed for at de fortsætter med at spille håndbold.

Vi starter op med holdsamarbejdet tirsdag den 23. april 2013 i Vissenbjerg hallen, hvor vi opfordrer alle spiller og deres forældre om at møde op kl. 18.00 – ca. 20.30. Så husk at møde op.

Vi starter med fælles information omkring samarbejde, præsentation af træner, træningsplan, svarer på spørgsmål fra forældre og spillere, herefter vil der være træning for alle spillere.
Sommer træning vil foregår således:
Mandag i Vissenbjerg fra kl. 17.30 – 19.00. U16 drenge og U16 piger
Tirsdag i Årup fra kl. 19.30 – 21.00. U18 drenge
Torsdag i Tommerup fra kl. 17.30 – 19.00. U18 piger

Vi glæder os til at komme i gang med den nye udfordring og håber vi ses.
HØJFYN HÅNDBOLD

Lukket for kommentarer.