1. Herrer: Tommerup fik forløsende første sejr

Webmaster 26. november 2012 0

Tommerup HK – Kolding IF 2 29-21 (13-8).

Lørdag var der dømt bundgys i Hulen, og her tog THK sæsonens første sejr i højdramatisk kamp.

 Kampen starter meget jævnbyrdigt, og de to bundhold følges ad til stillingen 7-7. Derefter er det Tommerup, der trækker fra med flot og organiseret angrebsspil, hvor der var meget få fejl, og effektiviteten i afslutningerne var høj. Pausestillingen var 13-8 til THK.

Gæsterne fra Kolding forsøger fra 2. halvlegs start med et offensivt forsvar i forsøget på at komme ind i kampen, men det har ikke den store effekt. Det giver meget plads til THK-angrebet, og føringen bliver udbygget på tålmodigt angrebsspil. Største føring til THK er på ni mål. Kampen ender 29-21 til Tommerup, der får sæsonens første sejr. 

– Vi er alle meget lettede og glade. Det er nu sjovere at vinde end at tabe, og vi har i de seneste to kampe spillet rigtig flot håndbold. Rigtig godt organiseret angrebsspil, solidt forsvarsspil og frem for alt, så har alle kæmpet og fightet for hver eneste bold og hver eneste millimeter på banen, og det gav point i dag og det er en fornøjelse, siger træner Morten Bøjden. 

Næste kamp for Tommerup er søndag den 2. december kl. 15.00 i Hulen, hvor topholdet Give kommer på besøg. Kan Tommerup fortsætte de gode takter og det gode spil kan der lure en overraskelse.

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 8

Søren Pedersen – 7

Jacob Kaya – 4

Frederik Larsen – 4

Stefan Brix – 2

Christian Olsen – 1

Andreas Andersen – 1

Andreas Bang – 1

Jan Pedersen – 1

Lukket for kommentarer.