1. Herrer: Tilfredsstillende på trods af nederlag

Webmaster 24. september 2012 0

 

Odder Håndbold 2 – Tommerup HK 28-27 (14-12).

Søndag startede sæson 2012/2013 for Tommerup HK´s 2. divisions herrer. Det var på udebane, hvor modstanderen var Odder Håndbolds andethold.

Det var en flok spændte spillere og et nyt trænerteam, der skulle tage hul på sæsonen.

Træningskampene havde vist stor variation, hvor der både var spillet rigtig flot håndbold, men også et lavt bundniveau til tider. Derfor var det svært på forhånd at sige, hvordan kampen ville kunne udvikle sig – også fordi det var svært at sige noget om Odders styrke.

I ugen op til kampen havde Tommerup HK været plaget af flere skader og sygdom, så forberedelserne var ikke optimale.

Kampen starter godt for THK. Efter en lidt nervøs start fra begge hold, er det Tommerup der får styr på spillet, og bringer sig foran med tre mål midt i første halvleg. Desværre er der en del tekniske fejl fra THK i de sidste 7 minutter af første halvleg, som Odder omsætter til scoringer og derfor er det også Odder, der er foran med 14-12 ved pausen.

Anden halvleg starter også godt for THK, og de får hurtigt hentet Odders 2 målsføring, men ved stillingen 15-15 er det Odder, der tager styringen, og igen begynder THK at lave mange tekniske fejl i angrebsspillet, som Odder straffer med scoringer. Pludselig er stillingen 25-18 til Odder og kampen syntes lukket.

Det accepterer Tommerupspillerne dog ikke, og de knokler og kæmper sammen som hold og spiller sig tilbage i kampen. Med blot to minutter tilbage af kampen er THK kun et mål bagud. Desværre lykkedes det ikke at få udlignet og kampen ender 28-27 til Odder.

– Jeg syntes vi skal være glade for kampens udvikling. Selvfølgelig er det rigtig bittert at stå uden point efter en så flot fight fra gutterne, men vi glæder os alligevel over, at vi arbejder med de rigtige ting, og at vi i kampen ser, at det lykkes, og vi er på rette vej, fortæller Morten Bøjden, den en del af trænerteamet, som også består af Chris Sawaguschi.

Målscorere for THK:

Jacob Kaya – 5

Jesper Sandberg – 5

Casper Simonsen – 5

Jan Pedersen – 4

Andreas Andersen – 3

Frederik Larsen – 2

Stefan Brix – 2

Martin Bro – 1 

Lukket for kommentarer.