1. Herrer: THK tæt på at overraske mod topholdet

Webmaster 19. november 2012 0

SUS/Nyborg – Tommerup HK 29-26 (14-13).

Mod SUS/Nyborg leverede Tommerup HK årets bedste præstation og rejste sig ovenpå sidste weekends øretæve. Desværre var det lige akkurat ikke nok til point. 

I ugen op til kampen mod SUS/Nyborg var der blevet brugt meget tid og energi på det mentale arbejde med holdet, og det skulle vise sig at blive brugbart.

Kampen starter i et meget højt tempo, og begge hold er meget tændte fra start af. Det bliver en meget lige og velspillet første halvleg, der i perioder går Tommerups vej, og holdet er midt i halvlegen foran med tre mål. Et par udvisninger til Tommerup gør dog, at SUS/Nyborg kommer tilbage i kampen, og de kan gå til pause med en etmålsføring 14-13.

Anden halvleg bliver meget som første. Kampen vipper og kan falde ud til begges fordel. Dog er det SUS/Nyborg, der trækker det længste strå og vinder kampen 29-26. Få situationer tippede kampen i sidste ende.

– Jeg er naturligvis meget ærgerlig over, at vi igen spiller en god kamp men ikke får point ud af det. Vi havde fortjent mindst ét point, og det gør ondt lige nu. Men jeg glæder mig over at se vilje og tro hos spillerne. Det var en fornøjelse at se alle på holdet byde ind i kampen. Der blev fightet og kæmpet for hver eneste bold og tackling, og det er meget vigtigt at tage med fra kampen, siger Morten Bøjden.

De gode takter skal Tommerup tage med til på lørdag, når de hjemme i Hulen tager imod Kolding IF i et vaskeægte bundbrag. Begge hold har fået en pointmæssig dårlig start på sæsonen, så der vil blive fightet for livet. Der er kampstart klokken 15. Kom ud og støt drengene til sæsonens første sejr. 

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 6

Andreas Andersen – 4

Jesper Sandberg – 4

Andreas Bang – 3

Jacob Kaya – 3

Søren Pedersen – 3

Stefan Brix – 2

Christian Olsen – 1

Lukket for kommentarer.