1. Herrer: THK tabte i festlig kulisse

Webmaster 6. november 2012 0

Tommerup HK – Svendborg 24-28 (10-14).

Der var larm og opbakning til Tommerup i Hulen, men det blev favoritterne Svendborg, der til sidst hev en smal sejr hjem. 

Der var julefest med live musik, blålys og kartoffelsalat og sitrende kæmpepølser i Tommeruphallen fra klokken 21 helt til midnat fredag aften. Men fester har det bare med at være sjovere, når der er noget ekstra at fejre. Det kunne have været sæsonens første sejr til Tommerup.

Den kom bare ikke. Modstanderne fra Svendborg, der kom til kampen med to sejre og én uafgjort fra fem kampe og derfor kom som favoritter, lagde godt ud i den indledende fase. Ved pausestillingen 10-14 sad man dog med følelsen af, at alt var åbent – for en del af dommerkendelserne var gået gæsternes vej og næsten utallige gange havde Tommerup været uheldige med at ramme de hårde stolper frem for det nettet i gæsternes målende.

Herefter fulgte en anden halvleg, hvor holdene skiftedes til at have momentum. Tommerup havde flere gange held med at snævre distancen ind til tre scoringer, men her fulgte for mange personlige fejl, der gav lette mål til Svendborg, som kunne øge til både fire, fem og seks scoringer ved stillingen 23-16.

Til sidst fik det blåklædte hjemmehold hentet lidt ind så det så lidt pænere ud til sidst ved slutresultatet 24-28, men det ændrer ikke ved, at der stadig står 0 point ud for Tommerup i stillingen, og det skal drengene revanchere søndag på bagerens fødselsdag (11. i 11.), når der er lagt i kakkelovnen til et bundbrag i Sønderborg.  

Målscorere for THK:
Casper Simonsen – 6

Stefan Brix – 4

Andreas Andersen – 3

Jacob Kaya – 3

Mads Jørgensen – 3

Jesper Sandberg – 2

Jan Pedersen – 1

Mads Vest – 1

Martin Bro – 1

 

   

 

 

Lukket for kommentarer.