1. Herrer: THK lukkede året med nederlag

Webmaster 17. december 2012 0

Tommerup HK – Odder 23-28 (12-14).

Tommerup lagde sig i front i årets sidste kamp, men tabte for stort terræn midt i kampen og kunne til sidst ikke indhente det tabte.

Håndbold er en sport, hvor det ligesom ved alle andre sportsgrene handler om at være foran til sidst. Og den svada kunne man forestille sig ligge i THK-spillernes baghoveder, som noget man gerne vil forbedre fremover. For i årets sidste kamp, som var i Hulen mod Odder, var Tommerup som så mange gange tidligere i indeværende sæson foran et godt stykke inde i kampen. Med fem minutter tilbage af første halvleg trak Odder dog fra til pausestilling 14-12, men kampen syntes meget åben på det tidspunkt.

Tommerup får dog en vanskelig start og kommer lynhurtigt bagud 17-12, og midt i anden halvleg får Odder med simple midler og specielt stærkt gennembrudsspil skabt sig den hidtil største føring ved 23-16. Ved hjælp af tre hurtige scoringer fra Christian Olsen og nogle livgivende redninger fra Jonatan Møller skaber Tommerup spænding i opgøret og kommer på 24-21, men nærmere kommer de to hold ikke hinanden, og en satsning fra Tommerup til sidst gør, at Odder trækker fra til slutresultatet 23-28. 

Topscorere for THK:

Casper Simonsen – 6

Jacob Kaya – 4

Jesper Sandberg – 4

Christian Olsen – 3

Andreas Andersen – 3

Frederik Larsen – 1

Søren Pedersen – 1

Andreas Bang – 1

 

Lukket for kommentarer.