1. Herrer: THK igen-igen tæt på at overraske mod tophold

Webmaster 3. december 2012 0

Tommerup HK – Give Fremad 24-28 (13-11).

Tommerup holdt fast i de gode takter fra de sidste par kampe imod topholdet Give Fremad, og var tæt på at tage point i Hulen.

 

 

Dagens modstandere Give Fremad havde inden dagens kamp høstet 14 point i 9 kampe. Det skulle dog ikke skræmme Tommerup-drengene.

Tommerup får en god start på kampen, og især forsvarsspillet er værd at fremhæve. Der bliver tacklet og fightet godt, og det resulterer i at Give holdes nede på 11 scoringer i de første 30 minutter. Angrebsmæssigt kommer THK bedre med ind i matchen som minutterne går. Efter en lidt nervøs start får angrebet styr på Gives offensive forsvar og scorer 13 mål i første halvleg. 

Anden halvleg kommer til at ligner første meget. Tommerup er foran, indtil der mangler 10 minutter af kampen men bliver indhentet på grund af en stribe udvisninger og boldtab, da Give justerer deres 3-3 forsvar. Det ender 28-24 til Give efter en kamp, som THK kunne have fået point i, og derfor var alle omkring holdet meget bitre. Især efter slutfasen, der blev skæmmet af usportslig og upassende opførsel fra Gives spillere og trænere. 

– Vi spiller en rigtig god kamp, hvor vores fokus og intensitet hele tiden er højt. Men i de sidste fem minutter får de justeret deres 3-3 forsvar, og vi kommer til at lave for mange fejl og smide for mange bolde væk. De var slet ikke så frygtindgydende, som mange ellers har sagt, og vi kunne lige så godt have vundet. Så nu står vi med en bitter smag i munden, fortæller træner Morten Bøjden.

Målscorere for THK:

Søren Pedersen – 6

Jesper Sandberg – 4

Andreas Bang – 4

Jacob Kaya – 3

Casper Simonsen – 3

Andreas Andersen – 2

Stefan Brix – 2

Lukket for kommentarer.