1. Herrer: Syg søndag i Ejby

Webmaster 10. december 2012 0

 

GV Ejby – Tommerup HK 27-20 (14-10).

Tommerup tabte et stort skridt i bundkampen, da det søndag blev til et nederlag til rivalerne Ejby. 

Tommerup skulle i udekampen mod Ejby holde fast i de gode takter fra de seneste tre kampe, og det starter godt for de blåklædte. Med et offensivt 5:1 forsvar gør de det rigtig svært for Ejby at komme til scoringer, og det betyder, at Tommerup scorer lette mål på kontra. Efter små 10 minutter er stillingen 6-3 til THK. Derefter får Ejby justeret angrebsspillet og kommer lettere til scoringer, og forsvarsmæssigt får de held med hårde, konsekvente tacklinger, der gør, at THK-spillerne spiller længere fra mål. Efter 16 minutter er stillingen 6-6, og herfra er det Ejby, der styrer begivenhederne. Pausestilling er 15-10 til værterne. 

Tommerup kommer godt fra land i 2. halvleg og vinder de første fire minutter med 3-0. Det skræmmer dog det rutinerede Ejby-mandskab, der igen får sat sig på kampen og sikkert hiver en sejr hjem på 27-20. 

– Jeg er meget skuffet over mine spillere i dag. Vi starter kampen rigtig godt og spiller efter taktikken og konceptet. Hvad der sker efter 14 minutter er mig en gåde. Alt det vi gør godt i starten forsvinder pludseligt, og spillerne bryder ud af konceptet og vil gøre alt på egen hånd. GV Ejby får succes med deres primitive taktik, og det irriterer mig voldsomt, for vi var forberedt på hvad de kunne og ikke kunne, men spillerne holder ikke taktikken og konceptet, og det bliver vi straffet for i dag, fortæller en skuffet og vred Morten Bøjden. 

Topscorere for THK:

Casper Simonsen – 7

Jesper Sandberg – 4

Andreas Bang – 3

Christian Olsen – 2

Jacob Kaya – 2

Stefan Brix – 1

Søren Pedersen – 1

Lukket for kommentarer.