1. Herrer: Så tæt på

Webmaster 19. oktober 2012 0

Tommerup HK – Rækker Mølle 20-23 (10-13).

Med et minut igen af torsdagens kamp mod topholdet Rækker Mølle var det helt lige, men det endte med sæsonens fjerde nederlag.

Det lykkedes heller ikke i fjerde forsøg for Tommerup at hente sæsonens første point. Det blev dog en tæt affære mod topholdet fra Rækker Mølle, som først i de sidste sekunder fik sikret sejren.

Tommerup HK´s 2. divisions herre har stadig deres første point til gode, eftersom torsdagens kamp blev til et smalt nederlag på 20-23 til Rækker Mølle. Kampen var meget lige, hvor de to hold skiftedes til at føre. THK spiller bedre og bedre, og der er flere ting, der ser fornuftigt ud på banen.

– Det er meget bittert at stå uden point efter fire kampe, og jeg føler virkelig vi havde muligheden i dag. Vi er specielt meget tilfredse med to af vores faser, forsvaret og returløbet. Disse to faser fungerer rigtig fint i dag, men til gengæld er vores angrebsspil i lange perioder skidt, og vores kontrafaser er ikke eksisterende i dag. Jeg glæder mig over vores overtalsspil i dag som vi løser rigtig flot, og det har ellers haltet i de første kampe. Vi burde have fået point i dag, men det skete ikke og vi er derfor nød til at arbejde videre. Desværre laver vi igen for mange tekniske fejl, og personlige fejl der i slutfasen gør at Rækker Mølle får to hurtige mål og vinder. Det var en tæt kamp, hvor både vi og de kunne tage sejren, men det blev desværre ikke os, siger træner Morten Bøjden og tilføjer, at det i lange perioder også var svært for holdet på grund af manglende linje fra de to dommere, der var hårde ved THK-mandskabet.

Målscorere for THK:

Jacob Kaya – 7

Stefan Brix – 4

Jan Pedersen – 3

Casper Simonsen – 2

Andreas Andersen – 1

Martin Bro – 1

Jesper Sandberg – 1

Mads Vest – 1

Lukket for kommentarer.