1. Herrer: Ringe 1. halvleg gav Sønderborg sejren

Webmaster 11. november 2012 0

Sønderborg – Tommerup HK 34-20 (18-8).

En katastrofalt ringe første halvleg med for mange brændte afslutninger og dårligt returløb gav Sønderborg sejren.  

Det siges, at kampe afgøres i de sidste 10 minutter. Men Tommerup HK’s udebanekamp mod Sønderborg virkede afgjort allerede ved pausen. Her var sønderjyderne foran 18-8 efter en første halvleg, som Tommerup hurtigst muligt bør lægge bag sig. 

Den bar præg af alt for ringe afslutninger, der gjorde Sønderborgs målmand bedre, end han var, samt et for dårligt returløb, der gav gunstige forhold for værternes kontrafase. Hurtigt kunne Tommerup se sig nede med 6-1, og selvom der var lidt kontakt ved stillingen 6-4, hjalp det lige meget. Fortsat ringe afslutninger og for mange personlige fejl i angrebet gav svære betingelser for Jonatan Grau Møller i Tommerup-målet. Holdende gik til pause ved stillingen 18-8.

Efter en velfortjent skideballe i omkædningsrummet kom Tommerup bedre ud til anden halvleg. Der var helt anden fightervilje, og et bedre returløb gav en mere lige anden halvleg. Stor ros skal der lyde til målmand Mikkel Tornøe Andersen, som kom ind fra starten af anden halvleg og endte med en redningsprocent på over 50. 

Kampen endte dog med sæsonens anden sejr til Sønderborg, som nu har fem point for syv kampe. Tommerup har stadig – ligesom Kolding på 11. pladsen – første point til gode, og derfor er det tilbage i træningslokalet. Næste opgave er på søndag i Nyborghallerne imod rækkens nummer tre, SUS/Nyborg.

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 8

Andreas Andersen – 3

Stefan Brix – 3

Mads Vest – 2

Christian Olsen – 2

Jacob Kaya – 1

Jesper Sandberg – 1

Lukket for kommentarer.