1. Herrer: Pinligt nederlag i hjemmebanedebut

Webmaster 1. oktober 2012 0

Tommerup HK – Skjern Håndbold 2 18-34 (7-15).

THK skuffede fælt i hjemmebanedebuten overfor et talstærkt publikum. 

Pinlig var den præstation, Tommerups 2. divisions herrer leverede lørdag eftermiddag mod Skjerns Ligareserver. THK kommer på intet tidspunkt med i kampen og det er Skjern der styrer begivenhederne fra start til slut.

Tommerups forsvars-, og især angrebsspil var meget usammenhængende, og sammenspillet var ikke til stede. Holdet var forberedt på, at de ville møde et offensivt forsvar, så løsningsmodellerne var på plads, men skarpheden manglede i afslutningerne, og derfor blev det kun til sølle 7 scoringer de første 30 minutter for THK.

Anden halvleg starter lige så skidt som første for THK, og Skjern bringer sig hurtig yderligere foran, så stillingen 4 minutter inde i 2. halvleg er 7-17 til Skjern. Kampen ender med en storsejr til Skjern på 18-34, og den indsats som THK leverede var yderst pinlig i en hjemmebanepremiere, hvor man ellers havde håbet at kunne vise hjemmepublikummet meget bedre håndbold, end hvad tilfældet var. Opbakningen til Tommerup var ellers fantastisk god, og et godt stykke over 150 tilskuere havde fundet vej til Hulen, men de blev altså fælt skuffet. Så efter kampen måtte drengene også ud i hallen og undskylde over for dem, de nu måtte møde på deres vej. 

– Jeg synes, at alle på holdet har ansvar for dette pinlige nederlag. Vi spiller langt under niveau, og alle bør kigge indad og vurdere sin indsats. Jeg er heller ikke tilfreds med vores indsats på bænken, og vi skal arbejde stenhårdt i den kommende uge inden vi igen spiller søndag (7/10-12) ude i endnu en svær kamp mod GOG 2. Kampen mod Skjern er nu evalueret og nu må vi videre og rejse os, udtaler træner Morten Bøjden.

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 5

Jan Pedersen – 5

Mads Vest – 2

Martin Bro – 2

Jacob Kaya – 1

Stefan Brix – 1

Frederik Larsen – 1

Jesper Sandberg – 1

Lukket for kommentarer.