1. Herrer: Overraskelsen udeblev

Webmaster 29. oktober 2012 0

Silkeborg Voel – Tommerup HK 31-27 (10-13).

Søndag var Tommerup tæt på at levere en gedigen overraskelse mod topholdet Silkeborg Voel.

Tommerup HK´s 2. divisions herrer var noget sygdom- og skadesramt søndag, da de drog til Silkeborg for at møde BSV´s reserver. Fire skader og én med sygdom betød store ændringer på holdet. Det viste sig heldigvis ikke at have den store negative effekt.

THK kommer godt fra start, og det offensive forsvar stresser Silkeborgspillerne, der har mange tekniske fejl de første 30 minutter – til Tommerups fortjeneste. Det offensive forsvar giver også grundlag for kontra, der specielt i 2. fasen giver bonus, og angrebsspillet bliver sat flot op og omsat til scoringer.

Ved pausen er Tommerup foran med 13-10. De første 10 minutter af 2. halvleg var også rigtige gode set med udeholdets øjne. Derefter bliver to udvisninger rigtig dyre og Silkeborg kommer tilbage i kampen og bringer sig foran 25-22 efter 20 minutters spil, en føring der holder kampen ud, og Silkeborg vinder kampen 31-27.

– Inden kampen havde jeg nok været tilfreds med kun at tabe med fire mål. Men som kampen forløb, er jeg skuffet over, at vi ikke fik noget med hjem, erkender Tommeruptræner Morten Bøjden og tilføjer, at det ikke er godkendt, at holdet lukkede 21 mål ind i 2. halvleg.

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 11

Jesper Sandberg – 6

Martin Bro – 4

Jacob Kaya – 3

Stefan Brix – 1

Jan Pedersen – 1

Andreas Bang – 1

Lukket for kommentarer.