1. Herrer: God fight mod GOG men ingen point

Webmaster 8. oktober 2012 0

GOG Håndbold 2 – Tommerup HK 26-20 (10-13).

Tommerup spillede formidabelt i 1. halvleg, men kræfterne slap op i de sidste 10 minutter af 2. halvleg, hvor der blev lavet for mange personlige fejl, og så slog GOG’s kontramaskine til. 

 


Tommerup skulle søndag aften forsøge at rejse sig igen efter sidste weekends øretæve. Det var mod GOG’s 1. divisionsreserver. Kampen starter også godt for THK, og der er mange gode aktioner i begge ende af banen. De blåklædte spiller velorganiseret i forsvaret og får lagt en hård, kontant linje i tacklingerne.
De første 30 minutter er særdeles godkendt set med Tommerup øjne, der kan gå til pause med en føring på 13-10.
Nu er det jo bare sådan, at en håndboldkamp spilles over 60 minutter, og det skal THK-mandskabet til at lære. Kampen er helt lige ved stillingen 20-20 efter 50 minutter. Men i de sidste 10 minutter er Tommerup ikke mentalt til stede og laver for mange tekniske fejl i angrebet, der omgående bliver straffet af et ungt og løbestærkt GOG-hold. Kampen ender med en 26-20 sejr til GOG.
– Jeg er meget tilfreds med den moral og gejst holdet kommer med i dag, det var meget vigtig for os efter den pinlige indsats mod Skjern 2. Når det så er sagt, er jeg naturligvis meget skuffet over endnu ikke at have fået point på kontoen, men vi må lære af det. Vi spiller nu en gang 60 minutter og det kan ikke komme bag på nogen. Vi skal have forbedret konditionen, så vi kan spille med i alle 60 minutter og undgå så mange tekniske fejl i vores angrebsspil, udtaler træner Morten Bøjden efter kampen.

Målscorere for THK:

Casper Simonsen – 8

Andreas Andersen – 3

Jan Pedersen – 2

Frederik Larsen – 2

Stefan Brix – 2

Mads Vest – 2

Jacob Kaya – 1

Lukket for kommentarer.